Övrigt pyssel

Tips

2016-11-04 13:15 #0 av: Ebbajohansson98

Tips på pyssel man kan göra till hundar!!

Anmäl
2016-11-14 14:29 #1 av: Forest

Gillar du att sy? sticka eller virka? 

Jag kan tipsa dig om super enkel leksak som inte kräver varken symaskin eller att man är så värst händig. Har du en fleecefilt över  för denna kan du klippa av remsor beroende på hur stor hunden är så gör man en passande fläta av remsorna. Jag har små hundar så klipper dessa i smalare remsor, gör en knut och flätar en knut till och vips så har dom en leksak dom kan dra i,bära mm  Denna kan jag även stoppa ner små godisar i och då funkar den bra som underhållning till hundarna.  

En sak till är att göra eget godis torka det i ugnen på låg värme ha luckan lite öppen genom stoppa in en träslev. Jag brukar torka kött,kyckling mm tänk på att inte ha några ben då tillagade ben kan mer skada hunden än göra nytta.

Kolla lite i trådarna för vet att det är flera duktiga här inne som gör en massa saker till sina hundar. Jag är mer för enkla saker då jag inte är så värst bra på vare sig sy eller sticka/virka Galen

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2016-12-29 22:01 #2 av: sossos

Du kan göra ett eget koppel av paracord ;-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.